Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

När natten
andas sammet
och jag är
en lindanserska
mellan tillvarons
vägskäl

När själen
stiger ur
sitt låsta skrin
och är
allt
jag önskar

Vaknar en vilja
att veckla ut
mina purpurvingar
följa
mitt hjärtas
längtan




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-27 11:11



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Inledningsraden får mig att tänka på på låten"black velvet", bra!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP