Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten och människan

människan tror att hen har en katt som husdjur

men kattens uppfattning av situationen är en annan

katten anser att den är generös som låter människan bo med sig

och det gör den mest för att

människan kan bära hem kattmatspåsar och –burkar

och öppna dem och sätta fram kattmat och vatten

och städa kattlådan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP