Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innanför - utanför

om man står utanför
och tittar in

så ser man bättre
hurudana vi människor är

när man står innanför
tittar man inte ut

och då ser man inte
hurudan man är

man försöker bara
vara som alla andra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-27 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Innanför blir man hemmablind.
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP