Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att elda

att elda är mysigt

man kan läsa

eller skriva

eller lyssna på musik

eller dricka te

eller bara vara

bara elda




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP