Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick i november

En ejder flyger upp ur vassen
Jag störde
Stannar
Betraktar de svartvita vingslagen, lågt över en grå yta
En ridå av små alkottar splittrar bilden
Novemberregnet faller

©Snuffa 20171129




Fri vers av Snuffa
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa