Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro

Famlande dör jag
oviss om vägen
Frågande faller
tveksam om vart
Fastnat i gyttjan
evigt förvisad

Hinner aldrig
alltid efter
Sträcker mig
längtande mot
Fastklämd i aldrig
evigt förlorad

Vägledd av mörkret
ropar ditt namn
Förstummad
och ljudlös
Famlar och faller
utan ett svar




Fri vers av Ellåtta
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-27 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta