Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen

galen som litar
galen som tror
inget är givet,
och aldrig för alltid

tåg stannar inte,
de fortsätter köra
i ögonblick av ånger och rädsla finns ingen barmhärtighet
valet är gjort

jag var galen som litade
galen som trodde
ta inget för givet
inget är för alltid
lämnad kvar
allt är annorlunda




Övriga genrer av marre15
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-27 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar hur du låter diktens kärnpunkt sticka ut i en avvikande lång versrad.
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

marre15