Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissna kvistar kan blomma igen

Fångar ögonblicket som snart är förbi
Det smakar lycka i min mun
Tar två steg framåt, sedan ett steg tillbaka
Skyndar sakta
Rädd för att hamna där igen
Låter mig själv känna
Det är okej att inte må bra
Vissna kvistar kan blomma igen




Fri vers av marre15
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-24 23:22



Bookmark and Share


  Stisse
Så hoppfullt. Underbar inledning. Om vi stannar där i nuet så får det vara så som det är. Allt kan vi inte kontrollera och justera.
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

marre15