Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara människa

att vara människa
att leva och finnas,
existera och vara

att kämpa, att hela tiden kämpa
och rädslan,
den konstanta rädslan
förvärrar och försvårar
måste det alltid vara så svårt

vi är många människor
bosatta på samma planet
suktar efter samma luft
känner samma lust


tanken av att glömmas bort
utan att ha påverkat
skrämmer
får mig att inte våga
och då kommer rädslan
den konstanta rädslan
av att vara människa




Fri vers (Fri form) av marre15
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-06 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marre15