Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstaren behöver också tröst

Tröstaren behöver också tröst
Den tysta måste få använda sin röst
Iakttagaren såg allt
Hos den känslokalla är det inte alltid kallt

De som tränger sig före för att synas mest
Är inte alltid de som är bäst
Att trampa på andra för att toppen nå,

Är något jag aldrig kommer förstå mig på




Fri vers av marre15
Läst 249 gånger
Publicerad 2018-03-20 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marre15