Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är jag

så, du tror du känner mig?
du tror du vet vem jag är?

bara det att du har levt med mig några år
betyder inte att du på riktigt känner mig

jag är ledsen, men du saknar tyvärr förutsättningarna
att lära känna mig, att se den jag är på riktigt

och det är inget problem

men inbilla dig inte att du
har sett eller ser det som är jag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-12-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP