Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara gick

jag bara gick

bort från idioterna, narcissisterna, psykopaterna

de förstörde allt för mig

men jag kunde inte låta dem

förgifta och förstöra hela mitt liv

och jag visste ju att jag var fri att gå

precis när jag ville

så det gjorde jag

och nu kan jag äntligen andas igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-28 16:39



Bookmark and Share


  Stay Golden
Klokt man
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP