Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsliv

Någon körde över
min själ

Den blev platt
som en matta
att kliva på

Som en madrass
att ligga på

Som en pappersbit
att snyta sig i
och spola ned
i toaletten




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 11:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP