Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud

Mellan själens landskap
hjärtats himmel
stiger längtan

Vresig vind
drar genom träden

Faller blottar
naken hud

Kyss mig ömt
älskade

Just där
där orden
tagit slut




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-28 11:23



Bookmark and Share


  Flying Anna VIP
Tack för fina komentarer. Vad glad jag blir!
2018-01-18

  Gin83
Oerhört passionerat
Vackert och väldigt berörande
Älskar slutet
Kan läsa denna många gånger !
2018-01-18

  morgonstjärna VIP
vackert och kärleksfullt
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP