Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för att lättare läsa ...


Samlade krogliga ordspråk

I
De är bättre vara full på krogen än att få på korgen hemma

II
De är bättre att bli nekad av vakten än portad hemma

III
De är bättre slösa stålar i baren än slänga pengarna i sjön

IV
De är bättre med tio söta kakor på krogen än sur mjölk i kylskåpet

V
De är bättre att vakna i fel säng än att sova på kall altan

VI
De är bättre drabbas av baksmälla än ha måndag hela veckan




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-06-01 20:18



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Jag bidrar med nr. 7: Bättre att springa i fel fil än fila i fel springa.
2006-06-01

  Cris
Jovisst!!! kanske
jag tror jag yrar...
men du lagt dem igen..jahaja..
2006-06-01

  Kapten
Finurligt, stundom vettlöst. Sammantaget får det mig mest att fundera på hur bra du? är att bo samman med.
2006-06-01

  prinscess VIP
haha...den var rolig
mycket bra knåpat
ja det ligger kanske lite sanning i det*ler*
värd en klar femma
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX