Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig, för mig, för oss babe

Tillslut lossnar det
Polletter som faller ner
Pusselbitar som inte blir fler
Ett aha moment
Men inte en godartad en
En tumör
För det finns inga lyckliga slut
När man letat klart med lykta och ljus
I sin hemlighet
När frågorna bara blev allt fler
Få ett tyst på oändligheten

för att ha någon att luta sig tillbaka mot
Stärka sig med en dos självrespekt
När man har gått en destruktiv väg tillmötes
dåraskap och besatthet
resultatet av ett annars simpelt recept
Så mycket enklare att skylla ifrån sig
Sparka ner sig själv
Kväva känslor som tigger och ber
Önsketänkande
Saknaden
Paniken


Hoppet


Att det kan bli bra igen



Hoppet

lättare sagt än förlåtet


Men kan man bygga en stadig grund av ett sandslott
Är det ok att riva för att bygga om
Eller var allt tvunget att vara perfekt ... redan från första start?

Att gå vidare är den enda vägen nu
Vad du än vill
Jag gör det för dig, för mig, för oss
Babe







Fri vers av bögpoesi
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-28 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt!

"Eller var allt tvunget att vara perfekt ... redan från första start? "

Inget är perfekt :) väldigt stark text!
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi