Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med siktet inställt

Ett enda motiv
för att skriva denna dikt:

En guldstjärna, tack!




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-06-01 20:30



Bookmark and Share


  prinscess VIP
haha
den var rolig
bra knåpat
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick