Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klar

blir man nånsin klar?

när man skrivit en låt
så börjar man på nästa

när man fått ut en skiva
så börjar man på nästa

när man skrivit en dikt
så börjar man på nästa

jag tror det ska stå på min gravsten:
”nu är jag klar”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-28 15:28



Bookmark and Share


  Stay Golden
Prince is still releasing music XP
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP