Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hörde jag idag!

Vet du varför
bröllopsringen är
placerad på höger hand
på fjärde fingret och då
från tummen räknat?

Därför det är det enda
fingret som har en ven
som har direkt kontakt
med <3-at!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-28 16:45



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbart att få veta.
2017-12-29

  ULJO
Suveränt
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt