Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

vad skriver jag om?

det avslöjar en del

vad skriver jag inte om?

det avslöjar också en del

så, säg mig – vem är jag?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-12-28 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP