Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

du är vacker

alldeles rund
och jämn
och vit

och det är så ljust
fastän det är natt

jag kan uppskatta
din skönhet

men jag vet
att nu kommer jag

att sova dåligt igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP