Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Någonstans en glimt
Ett litet stråk
av själens avtryck.

Nuddar gräset
Följer granarnas konturer
Gläntans leende

GRÄNSLÖSHET

Virvlar genom kosmos
bara för att vakna
i mitt eget hjärta.






Fri vers av Myy VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-28 21:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2018-03-28

  morgonstjärna VIP
BM för dess rymd och storhet

gränslöshet måste bo i alla hjärtan
för att befria smärtan
2018-03-02

  morgonstjärna VIP
underbar
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP