Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insnöad III

på stugan

det snöar igen

det börjar vara 20 cm snö nu

och jag väntar med att beställa snöplogning

jag njuter av att sitta fast här

bara jag och min katt

vi har bara ett problem

och det är att kattmaten börjar ta slut




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP