Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla framför dörren


Går så
ej längre
på tå
runt din
irriterande oas

Låter isen
spricka
och hjärtan
gå i kras

Jag kämpar
och jag
ändrar
vågar inte
göra rätt

Ty rädslan
har redan
trängt sig in
och gjort
mig mätt





Fri vers av Havsvind
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-29 12:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fina slutstrofer på varje rad i rim
binder ihop så bra
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind