Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det vände

hela mitt liv var

som att cykla
i uppförsbacke, i motvind
och med solen i ögonen

men så insåg jag
att jag var på fel väg

och så vände jag

och då gick det hur bra som helst




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-12-29 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP