Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad behöver jag?

pengar
karriär
makt
status

jag behöver inget av dessa

bara jag har nånstans att bo
och jag och min katt har råd att äta varje dag

och jag får skapa min musik
och skriva dikter

så är jag nöjd




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-31 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt utgångsläge.
Förnöjsamhet är viktigt.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP