Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller stjärnor

Det tyngsta molnet
färgar havet till sin avbild

Fågeln som skriar mot rymden
har ett hål i sitt bröst

Faller stjärnor
som ingen ser

Alltid
allt för ofta
mörkret värker bort motiveringen

Solen sänker sig
Bergen blir en siluett
en sovande kvinna
med långt böljande hår




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-30 01:33



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Snygg stil Vackert tajt - Gillar + + +
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP