Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango för tre

Man kan ju
lura sig fram
Man kan ju
ruffla där bak
Man kan ju ta ett litet snedsteg
utanför lagens paragraf

Man kan ju
föra bakom ljuset
Dribbla hit
och dribbla dit
Lova kors och lova tvärs
och inte hålla ett ord

Visst kan man det
Det kan man visst
Och visst kan man
sno in sig totalt
i sina egna bedrifter
Det kan man visst
Visst kan man det.




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-30 01:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sol och vårarens lek
går ut på svek
2018-01-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt bra rytm genomgående en avslappnad ordlek som. . .

Jag Gillar
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP