Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Knoppen i mitt huvud

uttömd och mätt


Ge mig energin i livet åter

inte mer än

rätt


Tårar för min kind

fångade av en motvind

kapslades in


Ge mig hjärtat åter

låt mig le igen

likt skatten min





Fri vers av Havsvind
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-30 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind