Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet vände vinden

 

Vid havet vände vinden

jag släppte historien

i den svarta sanden

dina fotspår lämnade mig

i ensamhetens tystnad.

 

Vid havet

fick jag spänna mina muskler

i grottans mörker

dansade orons änglar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-30 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt Peter..
2017-12-31

    ej medlem längre
Som alltid trollbinder dina vackra ord mig.
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP