Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Montmartre

gatukonstnärerna

gypsy jazzen
dragspel

en klubb/ restaurang
som har gypsy jazz 7 dagar i veckan

åh, vad jag skulle hänga där

här skulle jag vilja bo

bara ströva omkring

eller sitta på ett café och läsa en bok
eller skriva musik eller poesi

eller gå hand i hand med en kvinna jag gillar

och älska med öppet fönster

måla vår kärlek
med ömma penseldrag

med all denna underbara kultur som bakgrund




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-30 13:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tror filmen Larz nämnde heter 'Amelie from Montmartre' - Yann Tiersen har gjort musiken i soundtracket.

Inte mig emot att bo där !
2017-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Minns en film jag såg...
Om en tjej från Montmartre.
Filmen hette "..... från Montmartre". Jag har glömt namnet på flickan.
Anne?

Django Reinhardt dyker upp...
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP