Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i sommarkväll

 

 

tack för sommarkvällarna
likt den som är ikväll
som lyser upp i hjärtats rum
i strimmor mot min själ

 

tack för fåglars ljuva sång
och duvans dunkla kurr
de som i bokars gröna sal
lovsjunger livets nåd

 

tack för vilan som jag fann
vid parkens damm ikväll
och i den varma kärleksfamn
hos den som älskar mig

 

tack för att jag också fick
till tårar bli berörd
av koltrastsång och kärleksfrid
i solens aftonglöd

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 3209 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-06-01 22:10



Bookmark and Share


  Eline.P
En så vacker lovsång och bön. En kärleksdikt till Gud och livet!
2007-02-21

  Jinzan
jätte bra! gillar sättet du skriver på, bra uppdelat!
2006-06-03

  Cinemiracle
Så är det! Det är det lilla som är miraklet! Kärleken, vilan, samhörigheten, en tur på motorcykeln, att barnen har det bra. För detta vill jag tacka Gud. Inte för det stora, för där styr jag själv. Och att dela det med den man älskar!
Stenkoll har du. Kanske kan jag också få det? ;-)
2006-06-01

  prinscess VIP
den här tycker jag var jättefin
värd en klar femma
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica