Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vigsel med tillbehör

Är i ett litet dilemma
Min yngsta dotter ska gifta sig i vår.
Är inte van att interagera med människor jag inte känner
Men vill väldigt gärna gå

Sannolikt förväntas det att jag ska läsa en dikt
Så det är egentligen två dilemman
Dels att gå på bröllopet
Dels att skriva en dikt till det




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 140 gånger
Publicerad 2017-12-30 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson