Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I äktenskapet hängd

Den svärande mannen
som skriker åt den gråtande hustrun
som skriker åt sin make
som svär
påminner de närmast boende om
att kärleken ej är
automatisk
Att kärleken ej är
gratis
Den kostar
egoism




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-31 11:05



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Så sant som det är skrivet...!
Äkta Kärlek kräver att man tonar ned sitt Ego ganska rejält...
Ömsesidigt...!

Då... kanske man kan mötas i Ingemans land, med vit flagga...
2018-01-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Varför måste man alltid vara den som har full rätt att (sakligt eller inte) säga ordentligt ifrån??
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP