Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär lek

Har drunknat
i din ömhet
Längtar paradis
dyker simmar
i godhetens flod
Dricker mig otörstig
återuppstår
med ett nytt
leende




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-31 11:08



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Så skulle det (Är det) också fast det där saliga leendet borde få komma oftare fram - Tack. . det var styrkande !
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP