Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftemål

Ja
svarar han självsäkert
Nej nej nej
ekar det i hennes tomma hjärta
Han ser ut att mena allvar
veta vad han vill
Hon vet att hon velar
vill tillhöra någon
som vill ha henne
som hon vill ha
till dödedagar
Det var precis
som om
hon dog
just då




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-31 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP