Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagom

varför måste man vara bäst

jobba mest och vara mest framgångsrik

vara mest upptagen av alla

det är som om många tycker

att den verkliga förloraren är medelmåttan

på riktigt – vad är det för fel på att vara lagom?

jobba lagom och vara lagom framgångsrik

vara sådär lagom upptagen

klara sig och vara lycklig




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är det för fel på att vara bra på det man gör?
Folk blir avundsjuka och missunnsamma. Men det är vi vana vid i det här dårhuset.

Själv hatar jag ordet "lagom". Och "JANTE".
2017-12-31

  Öknens Ros VIP
Jag är hellre lagom än bäst, att vara bäst känns bara som en börda.
2017-12-31

  Kungskobran VIP
Håller med dig,
läs min text Skål för det banala,
uttryck för samma sak men på ett annat sätt.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP