Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min 14:e dag här

på denna min 14:e dag här på poeter.se

tycker jag att jag vill skriva några rader

jag tycker det här är en väldigt bra websajt

jag tycker att det är trevligt att bli läst

och få applåder, bli bokmärkt, få kommentarer

och få följare och nya vänner

vänner man aldrig annars hade kommit i kontakt med

och läsa andra poeters dikter/ texter

och bli inspirerad av andra

mitt skrivande är terapi för mig själv

men jag blir naturligtvis väldigt glad

om mina texter gör nånting positivt för nån annan

jag tycker faktiskt att jag har hittat ett nytt hem i poeter.se




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-31 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Thorén körde också fjortondagarskonceptet.

Kul att du kommit hit.
Hoppas du känner dig välkommen.
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP