Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholproblem

bara för att man dricker
lite dyrare sorter

rödvin
och Stroh 54 med hett vatten

så betyder det ju inte
att man inte har alkoholproblem




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-31 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP