Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter > Smickrad

Om jag höll din hand,
eller tråna efter den,
skulle jag förlora,
med kalla händer och tappat leende,
rösten som ropar dör sakta under tiden,
den osedda framtiden stelnar,
och den har ingen mening,
om jag inte kan nå dig,
eller hålla din hand...
kanske... ^^;,




Fri vers av JonasH
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH