Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men fan, gör allt du vill

Ok, så nu är det nytt år,
och dag ett med årets löften
Tänkte mig ta tag i hälsan,
äta vitaminer, vårda naglarna,
och träna för smalare höften

Hur har då året sett ut,
tolv månader har gått
Hälsan slog bakut,
håret blev grått,
Året 2017 var inte mitt
Året var ingen hit
Dock dejtade jag lite smått

Nu är vi på nya årets första dag
och här sitter jag allena
Har firat nyår ensam,
och har inte ens rakat bena
Flödet på fejjan har visat fest
och visst, jag var på väg ut
Klädde upp mig plus smink
men ångrade mig till slut

Ok, så nu är det nytt år,
skall vara redo för nya tag
Känner mig blasé och tom,
dock ingen ångest i andetag
Är mest hungrig i stundens nu
skall värma en pizzabit
Kanske skriva lite poesi,
om kärlek och dess nit
Gott nytt år då så allesammans
Livet blir vad du gör det till
En jävla klyscha som alltid sägs,
men fan, gör allt du vill

Gott nytt år

Bild: Ja, det är jag, med fotofilter. 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale