Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinspoet

igår kväll drack jag rödvin

och skrev dikter

så, nu är jag då en rödvinspoet

det låter fint på nåt sätt

en klassiker

en arketyp

som clownen, musikern, kompositören/ låtskrivaren, läraren, filosofen...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-01-01 11:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rödvinsvänster var ett skällsord på den tiden jag var vänster.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP