Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänt

A kommer inte alltid före B

både 2 och 3 kan komma före 1

jag levde mitt liv enligt min plan B

före jag övergick till min plan A

min andra och min tredje skiva kom

före den som det var tänkt att skulle bli min första




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP