Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade dotter



Du säger du är rädd
att inte hitta en lika god man som jag

Karlar känns sönderfrusna
som om de täppt till käften på pojken

Tror att kvinnor
lever på kuk och pengar

Sex dagar innan jag åker
vill du att jag stannar

Du är rädd
för mamma

Jag kan inte
bära dig längre

Du måste
gråta lite till

Att älska dig
min ynnest




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-01 15:13



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Kärlek mellan far och dotter? ?
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP