Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mitt hjärta

Du vet att tusen år kan gå så fort.
Många drömmar hinner passera.
Många tårar hinner falla.
Många hjärtan hinner krossas.

Jag är rädd för att bli besviken.
Så du får ta mitt hjärta.
Du får göra vad du vill.
Jag vill inte ha några förväntningar.

Jag vill bara ha svar.
Jag vill ha de nu.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream