Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog


Djupt i mitt inre
du räddade mig
hur ska jag nu klara mig
utan dig

För dig är jag en av alla hjälpsökande
för mig är du allt
du tog fram det bra
och föste undan mycket kallt

Ett tag jag ropade för lite
bland annat så van att anpassa mig
Sedan jag till och med ropade för mycket
när jag blev tryggare med dig

Jag har ibland varit arg
på terapin
men helhetsintrycket är
mycket fin

jag nu har saknadens färg
i mig
men det sägs ju vara så
som sommarens förgätmigej

som när våren kommer
minns sommaren
med solens näring
som för längesen

du finns inom mig
i mitt innersta jag
det blir nog mindre
för var dag

ja det sägs ju
bli mindre
enligt googels
värld

med saknadens färg
jag ger mig
ut på min
färd

men när jag nästa gång
ger mig ut från din trygga hamn
vill jag inte
att du nämner
ordet vingar

för hos mig
det minnen
klingar

vi på olika platser vara
i livets älv
och jag ska inte heller glömma
att jag en stor del av jobbet
gjort själv

Jag kommer alltid minnas dig
med min själ
nu du fortsätta hjälpa andra
som behöver dina verktyg
mer än väl







Fri vers av Havsvind
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-02 20:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det känns alltid svårt
skiljas från terapin
men vind i seglen du får
och går mot ett nytt lyckligt år
kram <3

2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind