Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HipHop Kulturens Hyllning


HipHop My Love (vers.2)

vers2:
hiphop det är tack vare dej jag får balans/

slipper återfall av låtens dans du som jag (want my love)/

du gör lågan varm strålar starkt ser o låter nice/

du är mitt skratt mitt gråt min charm allt jag (want my love)/


du värmer mej när jag går i en storm så kall/

du känner mej den jag är utan våld och knark/

du är en del av mitt tidlösa jag min högre makt/

hiphop du är den jag alltid (want my love)/


titta i mitt hjärta så kan du se din plats/

titta i min hjärna och se dina rhymez/

allt från fnitter till smärta o helande kraft/

mönsterbildning som jag alltid (want my love)


levande graff glödande cuts skönaste dans/

fet rap från sölig till bounce med mördande style/

poesi från rörande till arg kultur med fyra element/

störtar Babylons parlament om du (want my love)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-02 15:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det gjordes bra!
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl