Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud

måste radion vara på hela tiden?

eller TV:n?

eller båda?

vad är det för fel på tystnad?

är du rädd för tystnaden?

vad är du rädd att ska hända om det blir tyst?

är du rädd att du ska börja tänka?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-01-02 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP