Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill

om du vill

får du skriva klart

denna dikt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2018-01-02 23:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller också får den bli din ofullbordade...
2018-01-03

  Syrran77
så klart att jag vill
man skriver klart bland stjärnor
och poetvänner
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP