Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt skall bara vara politiskt korrekt och enligt reklambilder.


Konstens exil



Varför?


Är mina tavlor jag målat.


Och mina gitarrer.


Inte fina nog.


Att hänga på väggarna här i huset?


Utan.


De döms bara till en bortglömd exil.





Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-01-03 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP